Menu Luk

Hvorfor bruge en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumper er hen over de sidste par år blevet så effektive, så de typisk ligger med en Scop faktor på over 5. Der er altså ikke kun en stor økonomisk besparelse at hente, det er også godt for miljøet. En luft til vand varmepumpe kan erstatte dit oliefyr, og kan installeres på få dage.

Fordele

  • Lavt energi forbrug
  • Minimal vedligeholdelse
  • Grøn opvarmningsform

Fakta om luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver, at du har radiatorer eller gulvvarme i dit hus. Har du et olie- eller gasfyr, vil det være en god ide at udskifte det med en luft til vand varmepumpe. Det vil kunne spare dig mange penge uden stort besvær.

Ønsker du mere viden om forskellige typer pumper Klik her

Sådan fungerer det

En luft til vand varmepumpe bruger det samme princip som et køleskab. Et køleskab fjerner varmen fra luften og skubber varmen ud af køleskabet. En luft til vand varmepumpe fjerner varmen fra luften ude i haven og overfører energien til vand, som så sendes ind i husets radiatorer. Der er indbygget en buffertank med vand, som varmes op i løbet af dagen, der sikrer, at der ikke bliver koldt i løbet af natten.

Du får din helt egen individuelle løsning

Vil du selv gi´ en hånd med, og spare en smule på prisen, kan vi lave et tilbud på din helt egen individuelle løsning, hvor du selv laver dele arbejdet.

Interesseret i at høre mere?

Så giv os et ring på
70 23 50 70
eller skriv til

info@cns-energi.dk